IK SKIN PERFECTION


Reset your skin!

Iedere huid is uniek en verdient professionele aandacht. IK SKIN PERFECTION biedt een natuurlijke en zeer huidvriendelijke, geavanceerde huidverbeteringsmethode. De 4 Fasen Behandelmethode.

Met de bijzondere 4 Fasen Behandelmethode wordt de huid effectief aangepakt en gereset naar haar natuurlijke conditie en huidflora. IK SKIN PERFECTION start bij de bron van elk huidprobleem of huidwens en zorgt hiermee voor doelgerichte huidstructuurverandering. Met deze behandelmethode wordt er zeer resultaatgericht behandeld en begeleiden we de huid in 4 fasen naar een gezonde en goed functionerende huid.
Met de diverse behandelmethodes wordt de huid geherprogrammeerd , geconditioneerd , worden eventuele huidproblemen effectief aangepakt , wordt de huid optimaal beschermd en wordt met de activerende en ontspannende massages totale ontspanning geboden. Dus voor ontspanning en voor huidverbetering kunt u terecht bij Schoonheidssalon Jenn!!

Wat zijn de 4 fasen?

  • Fase 1: Herprogrammeren
  • Fase 2: Conditioneren
  • Fase 3: Herstellen
  • Fase 4: Beschermen

IK SKIN PERFECTION is een 100% Nederlands merk, ontwikkelt doeltreffende producten met liefde, zorg en aandacht en streeft ernaar om leider te zijn in veilige, natuurzuivere en verantwoorde , groene cosmetica

IK SKIN PERFECTION gebruikt in de behandelingen heerlijke massage en ontspanningsgrepen!

IK SKIN PERFECTION wordt ontwikkeld door een van de beste Research en Development teams in Europa. Een wetenschappelijk team dat bestaat uit onder andere dermatologen en huidtherapeuten.